Etentje aan huis – Zaterdag 24 april 2021

Aangezien het nog steeds niet mogelijk is om ons etentje op een normale manier te laten doorgaan in het Gildenhuis, komen we het dit jaar bij jullie thuis leveren.

Op zaterdag 24 april 2021 bieden wij u de gelegenheid om thuis van onze heerlijke gerechten te kunnen genieten. Dit jaar hebben we uiteraard weer onze klassieker: Ossentong in Madeirasaus. Daarnaast hebben we ook stoofvlees en voor onze vegetariĆ«rs Chili sin carne. Zelfs aan soep, desserts en dranken hebben wij gedacht.

Alle gerechten zijn vers gemaakt in samenwerking met onze oud-leider Omar Verhoeven (Kok&Co). De gerechten zijn enkele dagen houdbaar in de koelkast. Je kan het dus perfect op zaterdag laten leveren en zondag pas eten.

Onze gerechten worden in een handig pakket geleverd met alles erop en eraan, zodat u ze enkel nog dient op te warmen.

Dit alles komen wij zaterdag 24 april tussen 13u en 16u aan huis leveren in Groot-Londerzeel (postcode 1840) of in een straal van 5 km rond onze Chiro.

Woon je buiten deze zone of past het niet om te leveren tussen deze uren? Je kan je bestelling ook zelf komen afhalen bij The Boxx (Gildenstraat 32 – 1840 Londerzeel) tussen 16u en 19u.

Bestellen kan via onze webshop.

Bestellen kan tem dinsdag 20 april 2021.

Als dit niet lukt kunt u ook bestellen via GSM 0497/ 53 19 63.