Halloweenontbijt

Dat verduivelde Corona-virus laat ons dan toch nog iets positief achter. Twee jaar geleden stampten wij onze halloweenontbijtactie uit de griezelige grond.

Na een jaar weer begraven te zijn, zal deze actie, als was het een zombie, weer tot leven gewekt worden. Aardwormen, aangevreten kadavers en andere onsmakelijkheden komen er echter niet aan te pas, integendeel, met deze lekkernijen zullen jullie prompt al het gegriezel ,dat halloween op jullie zal afvuren , kunnen trotseren. (Look tegen vampieren echter niet inbegrepen, want vampieren kunnen niet tegen de ochtenstond en het is ook niet zo goud in de mond) zondag 30 oktober zullen wij heerlijke ontbijtpakketten bij u thuis leveren.

We bieden verschillende pakketten aan: Kind, Volwassene of Deluxe. Daarnaast gaan we ook “Halloweensoep met spinnenballetjes” maken, beter bekend als pompoensoep met balletjes.

Deze ontbijtpakketten en soep worden op zondag 30 oktober aan huis geleverd tussen 7u30 en 11u (levermoment te kiezen bij bestelling). U kan dit ook komen afhalen aan onze Chirolokalen (Brusselsestraat 49).

Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Het zou kunnen dat deze bij de spam terecht komt, dus hou zeker uw ongewenste berichten in het oog.

Heeft u nog vragen of problemen bij het bestellen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via jongens@chirolonderzeel.be.