Verder verloop Chirozondagen

Beste ouders Liefste leden Chirozondagen zijn er zodat kinderen zich kunnen uitleven. Om nieuwe vrienden te maken en dingen te ontdekken. Dit wegnemen zou tegenstrijdig zijn met de visie van de Chiro.

Daarom hebben wij beslist om de Chirozondagen te laten doorgaan. Voor -12 jarige leden (mini, speelclub en rakker) verandert er niks. Regelmatig handen wassen, buiten spelletjes spelen en zo weinig mogelijk fysiek contact zijn nog steeds de standaard.

Voor de +12 jarige groepen (topper, kerel en aspi) zijn er lichte wijzigingen. Omdat er geen activiteiten binnen mogen doorgaan zal de Chirozondag voor al deze groepen eindigen om 18uur. Er zullen dus ook geen frietjes meer worden gegeten.

Indien het slecht weer zal zijn, zal de Chirozondag éénmalig niet doorgaan. Omdat we willen vermijden dat alle leden in één kleine ruimte binnen zitten. Dit geldt dan voor ALLE groepen. Deze mededeling wordt gecommuniceerd via onze site ten laatste om 10:00 uur op de Chirozondag zelf.

Indien er vragen of bedenkingen zijn, laat het ons dan zeker weten!

We maken van de gelegenheid ook gebruik om jullie te herinneren aan het Halloween-ontbijt. Bestellen kan nog tot en met 28 oktober.

Fijne Chirogroetjes Leiding Chirojongens Londerzeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *