Chiro gaat nog steeds door!

Gisteren hebben vele onder ons de persconferentie zeer aandachtig gevolgd. Ondanks dat er veel veranderingen zijn, is er voor het jeugdwerk nog geen concreet besluit genomen. De chirozondagen mogen nog altijd doorgaan. Wij vinden het nog steeds belangrijk dat kinderen zich kunnen uitleven en sociaal veilig contact kunnen hebben met hun vriendjes. Daarom nemen wij de beslissing om deze zondag en zo lang het nog mogelijk is Chiro te geven.

Het aantal besmettingen stijgt aanzienlijk en dit cijferen we ook niet weg. De nodige veiligheidsmaatregelen passen we reeds van in het begin van het Chirojaar toe. Dit zullen we ook aandachtig blijven doen. Indien uw zoon een kans op besmetting heeft, hoe klein deze ook is, vragen wij om één Chirozondag niet te komen.
Hopelijk kunnen we snel terug op een normale manier ravotten. Hou het in de tussentijd veilig en tot snel!

‘elleboogje’
Leiding Chirojongens Londerzeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *