Wat doen we?

gebouw-oudDe huidige gebouwen dateren van 1956, de achterbouw van 1959. Door de jaren heen werd er op regelmatige basis met beperkte middelen gerenoveerd en aangepast. Na deze vele tijdelijke inspanningen om wat bij te blijven, heeft de huidige leidingsploeg van Chiro Londerzeel het plan opgevat om de lokalen grondig te renoveren.

De werken kunnen ingedeeld worden in twee grote blokken. Een eerste blok omvat het afbreken en opnieuw opbouwen van de achterbouw. Een tweede blok is een grondige renovatie van de voorbouw, waarbij de oorspronkelijke structuur zal behouden worden.

Met de nieuwe achterbouw, komen er twee lokalen, een keuken, een sanitair blok en een grote opslagruimte bij. De voorbouw behoudt 4 vernieuwde lokalen. De vereisten en indeling van het hele gebouw werden zorgvuldig besproken en overdacht door Chiro-leiding, architect, brandweer en VZW; dit om genoeg ruimte en veilig onderdak te bieden voor de wekelijkse Chiro werking en eventuele verhuur van de lokalen aan andere jeugdverenigingen. Kwalitatief willen we een functioneel, veilig en duurzaam resultaat afleveren.

Huidige toestand Eerste schets
chiro-huidige-achterbouw
chiro-tobe